Att göra i Kalifornien

Att göra i Kalifornien


Ett bra sätt att lära känna Kalifornien och dess olika områden är via en roadtrip. Hyr en bil och kör runt och upptäck de olika miljöerna och områdena i landet. Missa inte den populära
vägsträckan Higway one som löper utmed västkusten och går igenom San Fransisco och Los Angeles. Se Golden Gate Bridge i San Fransisco, åk spårvagn i stadskärnan, ta båten över till Alcatraz (fängelseön) eller bara promenera i Fishermans Wharf och gå i på någon av de mysiga restaurangerna i hamnen. Shopping finns det gott om i Kalifornien. Här finns det även sk Outlets där märkeskläder säljs till en billigare peng.

Besöker ni Los Angeles missa inte Hollywood, Rodeo Drive med dess exklusiva shopping, Beverly Hills, den fina kuststaden Santa Monica med de fina stränderna och Santa Monica Pier. Santa Monica är slutdestination för Route 66, så varför inte göra en riktig roadtrip på route 66. 10 mil söder om Los Angeles ligger den populära staden San Diego med sina fina ständer. I San Diego ligger även Sea World, San Diego Safaripark och Zoo.

Åker ni ut på landet besök gärna någon av de fina naturparkerna såsom Yosemite Park, Joshua Treepark eller Sequoia tree park (redwood). Åker ni sedan in i Nevada kan ni besöka mäktiga Grand Canyon och berömda Las Vegas. Man bör heller inte missa det fina vindistriktet Napa Valley med sina fina dalgångar och vingårdar. Här kan du bo i ett boutiquehotell i området och åka runt bland de olika vingårdarna.

Glöm inte att, – köper du en bostad i Kalifornien så har du hela USA framför dig att upptäcka.
Ett flertal flygbolag flyger till Kalifornien från Sverige och det är lätt att ta sig hit. Bostadsutbudet är stort och vi hjälper er gärna finna att er drömbostad i Kalifornien.